Depilatsioon

Depilatsiooni teeme GiGi ja Lycon toodetega.

GiGi vaha

Esimest korda tutvustatud 1972. aastal, on GiGi Honee maailmas juhtival kohal enimüüdud vahade seas. Professionaalid kasutavad GiGi tooteid, olles kindlad nende kogukarva eemaldussüsteemis, mis kindlustab eduka kogemuse nii kliendile kui ka kosmeetikule.

GiGi oli algselt loodud Ligia “GiGi” Gomezi poolt, kes oli nahahooldus spetsialist ning tal oli laitmatud kogemused ja teadmised Euroopa salongidest. Ta nägi vajadust turvalise ja mugava meetodi järgi, mis eemaldaks tahtmatuid karvu. Sellest tingituna lõi ta ainulaadse GiGi Honee vaha, mis kasutab naturaalseid koostisaineid pakkudes kasulikkust nahale ja lubades siledaid tulemusi.

Tänapäeval, professionaalsete GiGi toodete sari sisaldab täielikult täiendatud pehmeid ja kõvasid vahasid, enne ja peale vahatamisjärgseid tooteid ja vahatamisvahendeid. GiGi’l on samuti ka parafiinisari, kuhu kuuluvad ravivad vahad ja kõik vajaminevad vahendid selleks.

Kuna see on nii lihtne kasutada, turvaline ja efektiivne, siis õpetatakse GiGi meetodit igalpool. GiGi tooteid leidub ilusalongides, ilukaubandus poodides ja nahahooldus profesionaalidel üle maailma.

When GiGi is used to remove hair, there is smooth sailing ahead.

Lycon tooted

LYCONi kaubamärk loodi Austraalias 1978. aastal rahvusvaheliselt tuntud kosmeetiku Lydia Jordane poolt. Pärast suuri uurimisi ja salajasi koostisosade tellimusi oma isa seljataga, kes oli kosmeetikafirma keemik, lõi Lydia salaja oma esimese vaha perekonna köögipliidil 1968. aastal, kui ta oli lihtsalt teismeline!

See ei võtnud pikalt aega, kui Lycon’ist sai Austraalias hästi tuntud ja soovitud bränd. Õigepea levis see tuntus ja kõrge reputatsioon ka kogu maailmas, kui super kvaliteediga “Crème de la Crème” depilatsioonivahade tootja. LYCON on usaldusväärne vahavalik top SPA- des ja salongides rohkem kui 70 riigis.

LYCON, mis on valmistatud parimatest looduslikest vaikudest, mesilasvahast ja ühendatud aroomiteraapiaga, pakub suurepäraseid tulemusi, eemaldades kangekaelsed karvad nii lühikese kui 1mmMeie madala temperatuuriga, ülipainduvad ja õrnad vahad  on loodud eesmärgiga pakkuda ka kõige tundlikuma nahaga klientidele võimalikult valutut ja meeldivat depilatsioonihooldust. Spetsialistid kasutavad LYCONit enesekindlalt, saavutades igapäevaselt klientidel igati karvavaba tulemuse igat liiki karvakasvu puhul.

Vahade valik koosneb LYCON’i traditsioonilistest kõvadest vahadest, mis põhinevad Lydia originaalsel kõvavaha-valemil, ainulaadsetel LYCOJET- kõvadel vahadel, LYCOteci kilejal vahal ning kahel suurepärasel hübriidvahal LYCOdream ja Pinkini! LYCON on välja töötanud ka mitmeid paberiga eemaldavaid potivahasid ja padruneid, mis eemaldavad alates 2mm pikkused karvad kergelt ja ilma suurema ärrituseta.

Kogu Lycon valik on veel täiustatud laiaulatusliku ja harmoneeriva LYCON’i enne ja pärast vahatamist vedelike, õlide ja kreemidega, mis muudavad vahatamine praktiliselt valutuks, et luua meeldiv ja tõhus kogemus nii klientidele kui ka terapeutidele. Lisaks pakub LYCON Spa Essentials kehahooldustooteid salongiprotseduuride vahel ka kodus kasutamiseks.

LYCONi kvaliteetvahad tulevad paljude põnevate värvide ja erinevate aroomidega. LYCON on aastakümnete jooksul kehtestanud vahatamisstandardid ülemaailmsel tasandil ning jääb turuliidriks paljude ülemaailma esimeste uuendustega vahade alal.