Mavex hooldus

Mavex on Šveitsi ettevõte, mis toodab ja turustab kõikjal maailmas looduslikke ravim- ja alpitaimedest valmistatud kosmeetikatooteid.

Mavexi kosmeetikatooted ei sisalda parabeene, formaldehüüdi, lisatud säilitusaineid, mineraalõli ega parafiini. Tooteid ei ole kontrollitud loomade peal ning nende valmistamisel arvestatakse täielikult keskkonna ja loodusega, järgides kõrgeid kvaliteedistandardeid, mis on läbinud range kvaliteedikontrolli.  Tänu Šveitsi kõrgel tasemel teadusuuringutele ja uusimatele tootmistehnoloogiatele sisaldavad tooted väärtuslikke taimseid toimeaineid ning järgmise põlvkonna fütokompleksi. Mavexi tooteid kasutatakse tänapäeval ilusalongides ja maailma parimate hotellide spaades. See on selge märk tugeva ja edumeelse ning kvaliteedi ja uuenduslikkuse poolest silmapaistva kaubamärgi vaieldamatust edust.

Mavexi süda ja uhkus on kaasaegne teadus- ja arenduslabor, mis on varustatud uusima põlvkonna seadmetega ja mille töötajad on lõpetanud teadusharud ning kellel on pikaajaline kogemus farmaatsia-, kosmeetika- ja fütoteraapiauuringute alal. See võimaldab meil luua kõrge lisaväärtusega tooteid, mis lähevad kaugemale kui ainult kosmeetika. Iga meie endi spetsialistide poolt laboris välja töötatud kreem mis on tegelikult ainulaadne ja sisaldab selles väga väärtuslikku valemit, mis tuleneb uuenduslike kosmeetikatehnoloogiate ning meie botaanikaaia ravimtaimedel ja alpitaimedel põhinevate hinnaliste ja eksklusiivsete fütokomplekside rakendamisest.

Erakordselt puhas, kemikaalideta koostis teeb nendest eriti väärtuslikud tooted, mis sobivad kõikidele nahatüüpidele. Sametine ja sulanduv tekstuur tungib sügavale naha sisse, jätmata nahka rasvaseks, ning looduslikud lõhnaained tagavad ülimalt sensuaalse elamuse.

Jalgade ja käte hoolduse vankumatu liider Mavex teeb pidevalt tööd uuenduslike toodete nimel, mis tagaksid tarbijatele suurima rahulolu, pakkudes murrangulisi tooteid, mille seas on Calluspeeling ja peensusteni läbimõeldud koostisega spaahooldussari.