Pediküür

MAVEX

Mavex pediküür

MAVEXI pikaajalised kogemused jalahoolduses ning märkimisväärne koostöö ülikoolide ja tunnustatud uuringukeskustega on võimaldanud ettevõttel välja töötada jalahoolduse eritooted, mis on väga tõhusad ning kvaliteedi poolest tunnustatud ja hinnatud kõikjal maailmas.

Ükski Mavexi toode ei sisalda parabeene, formaldehüüdi, lisatud säilitusaineid ega parafini. Tooteid ei ole testitud loomade peal ning nende valmistamisel arvestatakse täielikult keskkonna ja loodusega, järgides rangeid kvaliteedistandardeid.

MAVEX on Šveitsi ettevõte, mis toodab ja turustab kõikjal maailmas looduslikke ravim ja alpitaimedest valmistatud kosmeetikatooteid.

Mavex töötab kõrgelt spetsialiseerunud personali kaasaegses tootmisinfrastruktuuris, mis on varustatud uusima põlvkonna tootmisrajatistega, mis on korraldatud vastavalt rangetele rahvusvahelistele hea tootmistava UNI EN ISO 22716 GMP nõuetele.
Mavexi osakonnad on organiseeritud eraldi piirkondadesse, kus on eraldi juurdepääsud, mis tagavad hügieeni ja puhtuse kõrge taseme säilitamise. Kaupade ja protsesside voog on standardiseeritud ja dokumenteeritud konkreetsete dokumentidega, mis tagavad alati iga üksiku tootmispartii jälgitavuse. Pideva parendamise poliitika osana korraldame oma töötajatele regulaarselt spetsiaalseid nii sise- kui ka väliskoolitusi. Pakkemasinad on automatiseeritud ja varustatud elektrooniliste juhtimissüsteemidega, mis jälgivad pidevalt tootmise kvaliteeti. Nende projekti jaoks välja töötatud spetsiaalsed süsteemid võimaldavad meil luua tooteid ilma pakendiliigi piiranguteta.

Mavexi kosmeetikatoodete valmistamiseks kasutatakse puhtaimat mägivett, mis voolab MAVEXI tehase lähedal. Kaasaegne demineraliseerimisettevõte näeb ette täiendava puhastamise ja desinfitseerimise, enne kui see siseneb tootmisosakonda. Regulaarne seire ja pidevad mikrobioloogilised analüüsid tagavad alati meie vee kõrgeima kvaliteedi. Mavexis hoolime ökosüsteemide austamisest: toodame ainult tooteid, mis austavad nahka, loodust, keskkonda ja loomi. Nende valemid on alati eriti puhtad: ei kasutata mikroplasti, vaseliini, silikooni, mineraalõlisid, parafiine, propüleenglükooli, formaldehüüdieemaldajaid, loomseid derivaate, SLES, SLS, parabeene..

Mavex, Šveitsi kvaliteet ja armastus looduse vastu.

Tänu Šveitsi kõrgel tasemel tedusuuringutele ja uusimatele tootmistehnoloogitele sisaldavad tooted väärtuslikke toimeaineid ning järgmise põlvkonna fütokompleksi. Erakodselt puhas kemikaaldeta koostis teeb nendest eriti väärtuslikud tooted, mis sobivad kõikidele nahatüüpidele. Sametine ja sulanduv tekstuur tungib sügavale naha sisse, jätmata nahka rasvaseks, looduslikud toimeained tagavad ülimalt sensuaalse elamuse.

MAVEXI tooteid kasutatakse 30 maailma riigis tunnustatud spaades ja ilusalongides. See on selge märk tugeva edumeelse ja hea kvaliteedi ning uuenduslikkuse poolest silmapaistva kaubamärgi vaieldamatust edust.